Ik

Image

Ik ben Marijke Rottiers, 34 jaar en mama van 2 prachtige kinderen, een zeer actieve kleuterjongen en een zalige meisjesbaby.
Door mama te worden, zijn heel wat prioriteiten veranderd: mijn kindjes gaan voor op mijn werk. Dit was niet houdbaar als voltijds werknemer in de boekhouding, want er werden overuren verwacht.

Hierdoor ben ik door een burn-out gegaan en nadat mijn partner meerdere keren in het ziekenhuis belandde, wist ik zeker: dit nooit meer.
Ik had op dat moment wel iemand kunnen gebruiken zoals mezelf nu!
Ik wilde mensen helpen en liefst nog versgebakken mama's die net een kindje hebben gekregen, of op weg waren naar de geboorte, het was dan ook geen toeval dat ik rond die periode een opleiding tot doula vond.

Ouders begeleiden in hun zwangerschap en er bij mogen zijn wanneer ze zo een mooi moment beleefden? Ik was sneller ingeschreven dan dat je geboorteplan kon zeggen.
Ik voelde al snel dat ik meer wou kunnen betekenen, ook na de bevalling, waar de hechting zo belangrijk is, waar een goede begeleiding en steun cruciaal zijn.
En wederom kwam er een opleiding op mijn pad, die tot postnatale doula, al wil ik langer dan 40 dagen een ondersteuning kunnen bieden: individueel op maat gemaakt.
Beide kindjes hebben enkele allergieën (dierlijke melk, eieren, vis,...), en het is soms moeilijk geweest om m'n weg te vinden, maar ik was thuis en had dus tijd.
Ik merkte al snel dat heel wat ouders hier ook mee kampen, mama's die borstvoeding geven volgen dan een allergeenvrij 'dieet' en hebben het lastig.

Ik wil daarbij helpen, ik ben er al doorgegaan, ik weet hoe belangrijk het kan zijn, maar ook hoe moeilijk het is om nog recepten te bedenken.

Koken doe ik enorm graag, daarom dat ik maar al te graag kraamkost kom koken voor als het nodig is (maar ook voor andere zaken: ziekenhuisopnames, moeilijkere periodes,...) en waarom niet combineren met allergiekoken?
Ik kook 100% plantaardig (oftewel veganistisch), op deze manier kan ik te volle koken, en proeven of het oke is, en kan ik ervoor zorgen dat er geen allergenen bij mijn kindjes komen.

Ik

Ik ben Marijke Rottiers, 34 jaar en mama van 2 prachtige kinderen, een zeer actieve kleuterjongen en een zalige meisjesbaby.
Voor meer info kijk op mijn
info pagina.

Contact

Marijke Rottiers
0468/32.51.02
info@mamainhaarkracht.be